Услуги

Галерия

ХАМАМ СПА ХАМАМ СПА ХАМАМ СПА






Сподели във Facebook





ХАМАМ СПА

бул. Симеоновско шосе 110 B
София,
България
23.3343095
42.6413351
UserLikes
Име: ХАМАМ СПА
Адрес: София, бул. Симеоновско шосе 110 B
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.hammam-spa.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: СПА Центрове
Дейност:

Спа център

Ключови думи: спа център, турска баня, хамам, козметика, масажи

За нас

Хамам Спа - произлиза от турско-арабската дума хамам - hammam (в превод -турска баня). Турската баня представлява помещение изпълнено с пара, образуваща се по естествен начин от течащата топла вода в специално изработени мраморни корита. За засилване на влажната топлина и увеличаване на количесвото от пара, в турската баня се вкарва и допълнително количество пара. Има пейки, на които може да се седне и масажни кушетки, покрити с предварително затоплени мраморни плотове, върху които може да се легне.
Хамамът освен за напарва
ХАМАМ СПА
не и отделяне на вредните вещества от организама се използва и като място за извършване на множество видове масажи (с терапевтичен, козметичен и антицелулитен ефект). Като предшестваща процедура се препоръчва да се направи т.нар. ориенталски пилинг (кесе) и последващ масаж с пяна, глина, шоколад или водорасли. Екипът на Хамам Спа предлага разнообразието от грижи за тялото, лицето и косата, които може да намерите при нас, да се съчетават с процедури в турската баня.
Спа центърът освен с турска баня разполага и с единични , и с
ХАМАМ СПА
двойни масажни стаи, стая с джакузи, просторна зона за релакс и почивка с витаминен бар, професионален козметичен салон - работим с френската козметика на Деклеор (Decleor) и Талго (Thalgo) , маникюр и педикюр, фризьорски услуги.
Екип от професионално подготвени кинезитерапевти, козметици и спа терапевти се грижат за качеството на предлаганите услуги и притежават нестихващ стремеж към съвършенство, което Ви кара да се чувствате приятно и комфортно.

Най-голямата турска баня в София отвори врати за Вас!
Очакваме Ви!


 
Открийте ни в Google+